Verzending van uw wipstoeltje door Wipstoeltje .eu

 
Wipstoeltje.eu is de online webwinkel voor de aanschaf van een wipstoeltje in België. Een webwinkel met dezelfde service als in onze fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het meest uitgebreide assortiment wipstoeltjes van België biedt Wipstoeltje.eu alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van een wipstoeltje


Wipstoeltjes worden door vanuit ons 5500 m2 magazijn verzonden en door GLS of TNT bij u thuisbezorgd op het door u gekozen afleveradres. Uw wipstoeltje past natuurlijk niet door de brievenbus  die niet door de brievenbus daarom wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor baby- en kinderrtikelen die wel door de brievenbus passen wordt Eur.2,50 in rekening gebracht.

Track & Trace uw pakket online via Wipstoeltje eu


Als u 36-uur na bestelling van een wipstoeltje op de hompage van www.wipstoeltje.eu in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.


Retourneren wipstoeltjes naar Wipstoeltje .eu

Heeft u zich bedacht over de aanschaf van een wipstoeltje. Wipstoeltje.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Wipstoeltje.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.
Ons adres is: Wipstoeltje.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Retourformulier voor uw wipstoeltje

Wipstoeltjes welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieroder kunt downloaden.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Wipstoeltje.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: