Over Wipstoeltje.eu

Wipstoeltje .eu is de online webwinkel voor wipstoeltjes in Nederland en België.

Een webwinkel voor wipstoeltjes met een super service en dat alles tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment wipstoeltjes biedt wipstoeltje.eu alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Koop een wipstoel bij Wipstoeltje.eu doet u, omdat…

  • u toegang heeft tot een groot en compleet assortiment wipstoeljes
  • u veel wipstoeltjes binnen één dag bezorgd krijgt
  • u uw bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk

U bent altijd welkom in onze wipstoeltjes webwinkel

Onze webwinkel gespecialiseerd in wipstoeltjes is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen van uw wipstoeltje

wipstoeltje.eu heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle wipstoeltjes

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle wipstoelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Wipstoeltjes thuisbezorgd op ieder adres

De populairste wipstoelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 100 cm  niet overschrijdt.

Retourservice voor wipstoeltjes

Heeft u een wipstoeltje besteld, maar er is een dwingende reden waarom u het wipstoeltje niet wilt? Een wipstoel kunt u in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Wipstoeltje.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: