Wipstoel leeftijd

Mag een pasgeboren baby meteen na de geboorte in een wipstoeltje gezet worden?

Het juiste antwoord op deze vraag is natuurlijk ja! Het is daarbij van groot belang dat het wipstoeltje niet rechtop gezet wordt. Naast het feit dat het stoeltje in de ligstand dient te staan is het verder van groot belang dat het stoeltje stabiel opgesteld wordt. Een wipstoeltje is in de eerste levensfase van uw kindje een zeer comfortabel zitje dat uw kindje ook een geborgen gevoel geeft. Indien een wipstoeltje nog wat groot is voor uw baby kunt u gebruik maken van een zogenaamde stoelverkleiner. Hiermee kan een kindje 

Wipstoeltje voor kind van 2 tot 3 maanden

Wanneer uw baby wat groter wordt (2-3 maanden), dan is een wipstoel meestal de plek van waaruit hij/zij de wereld gaat verkennen. U kunt de wipstoel dan wat schuiner zetten.

Wipstoeltjes voor kindjes van 4 tot 6 maanden

Is uw baby een maand of 4 en wordt hij/zij veelal lekker actief. In deze fase is het danook het heel belangrijk om nog zorgvuldiger met wipstoeltjes om te gaan. Maakt u uw baby in deze fase altijd goed vast daar die kleintjes zo beweeglijk zijn dat zij daardoor uit het stoeltje kunnen vallen. Zet het wipstoeltje ook niet meer op een bank of op tafel zonder dat u er bij bent.

Wipstoeltjes voor kinderen ouder dan 6 maanden

Sommigen ouders gebruiken geen wipstoeltje meer als hun baby een maand of 7-8 is en hij/ zij goed zelfstandig kan zitten. Maar de meeste mensen vinden het wipstoeltje nog steeds handig om je kind even in te zetten als je iets moet doen (bv de fles opwarmen) en je hem/haar niet alleen wilt laten. Een wipstoeltje is een ‘must have’! Zeker tijdens de eerste 8 maanden van je baby. Niet alleen voor uw kindje maar ook voor het gemak en de rust van de ouder. Veel plezier met het maken van je keuze.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Wipstoeltje.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: