Fisher price

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fisher Price wipstoel

De voordeligste Fisher Price wipstoel vindt u in ons assortiment. Wij bieden u gegarandeerd de laagste prijs aan voor alle wipstoeltjes in ons assortiment. Ook voor de Fisher Price wipstoel waar u naar op zoek bent. Wij hebben de volgende topmodellen in ons assortiment:


Deze modellen zijn gegarandeerd van topkwaliteit. Ze hebben allemaal veilige driepuntsgordels en bieden een stabiel zitje voor uw kind. Bovendien werkt een Fisher Price wipstoel uit ons assortiment ontspannend dankzij de elektrische aandrijving waarmee het zitje schommelt of zachtjes trilt (afhankelijk van het model). Klik op een Fisher Price wipstoel om te kijken hoe deze werkt.

Een Fisher Price wipstoel: afkomstig van een gerenommeerd babymerk

De kwaliteit van een Fisher Price wipstoel is altijd gewaarborgd. Dit merk staat voor innovatie en de beste babyartikelen op de markt verkrijgbaar. Een Fisher Price wipstoel maakt hierop heen uitzondering. Dit Amerikaanse bedrijf maakt al ruim tachtig jaar babyartikelen. In 1930 richtten Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle dit bedrijf samen in New York op. Hoewel dit net na de Beurskrach van 1929 was (en dus in de daaropvolgende Grote Depressie), kregen de vier ondernemers de zaak van de grond. Belangrijk daarbij was het Amerikaanse Internationale Speelgoed Festival (die nog steeds jaarlijks plaatsvindt) waarbij de 16 houten ontwerpen van de ondernemers dermate in de smaak viel bij het publiek dat dit genoeg substantie bood om het bedrijf Fisher-Price voort te zetten. Fisher Price maakt sinds 1993 onderdeel uit van Mattel en zorgt voor miljarden Dollars per jaar aan omzet.

Service voor uw Fisher Price wipstoel

Bestelt u een Fisher Price wipstoel, dan bestelt u topservice bij die Fisher Price wipstoel. Wij bieden u fantastische voordelen waar u van kunt profiteren:

  • Wij leveren uw Fisher Price wipstoel binnen drie werkdagen
  • U krijgt altijd de mogelijkheid om te ruilen of uw geld terug te krijgen
  • Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs voor uw Fisher Price wipstoel
  • U betaalt veilig online bij ons
  • En wij leveren in Belgie en Nederland

Bestel uw Fisher Price wipstoel dus nu online op Wipstoeltje.nl.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Wipstoeltje.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: